?>

The Interpreters

Ramon van Bruggen

Eigenaar / Ontwikkelaar

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als applicatieontwikkelaar bij Capgemini. Zodoende heb ik ervaring op alle mogelijke gebieden van softwareontwikkeling opgedaan, en dan voornamelijk op het gebied van GIS-applicaties, en later mobiele applicaties. De zucht naar innovatie en avontuur heeft mij ertoe gebracht om zelf de stap te zetten om Interpreter Software op te richten en mij zodoende meer te verdiepen in de wereld van mobiele applicaties.

Marleen Arkema

Eigenaar / Sales Manager

Graag denk ik mee met ontwerpen en concepten vanuit de klant. Juist door niet te denken als techneut, maar als gebruiker, kan ik samen met de ontwikkelaars een goed (eind) product neerzetten.

Daarnaast is het mijn passie om creatief bezig te zijn en ideeen te ontwikeklen en deze om te zetten in concepten.

Inmiddels werk ik al een aantal jaren in de arbeidsbemiddeling. Het werkveld vind ik inspirerend, omdat je daadwerkelijk iets voor mensen kan betekenen. We hebben een groot netwerk aan ZZP’ers, maar ook kandidaten die op zoek zijn naar ander werk.

Ik vind het belangrijk goede contacten op te bouwen en te onderhouden, zo heb ik nog veel contact met klanten van het eerste uur. Mijn specialisme ligt op het gebied van grotere organisaties, waarbij ik de afdelingen en de mensen ken en nog belangrijker, de cultuur. Hierdoor weet ik een goede match te maken, zodat talent bij het juiste bedrijf binnen komt, maar ook behouden kan worden.